VONK!

Vonk4
Vonk
Missing_avatar

Tuinouder Anouk

 06-29740268

anouka@gmail.com

In juni heeft het eigenzinnige VONK! haar deuren geopend. Een inspirerende locatie aan de Larenseweg 139. Met flexwerkplekken, kantoorruimte voor duurzame ondernemers en tiny houses. Ook is er ruimte om workshops en andere activiteiten te organiseren.

En…...er is een buurtmoestuin!

In de tuin (in wording) worden buurtfeesten gegeven en kunnen kinderen workshops volgen. In de vaste grond kunnen alleen bloemen en planten groeien die niet eetbaar zijn vanwege mogelijk vervuilde grond. Maar in de moestuinbakken groeien wel groente en kruiden. De tuinders van VONK! zijn op een creatieve manier aan de gang met allerlei materialen. Zoals pallets, om ook (eetbare) planten in te zetten zodat het rondom het gebouw maar ook in het gebouw steeds groener wordt. Daarbij wil VONK! laten zien dat je met weinig ruimte en middelen planten en bloemen en daardoor insecten een kans kunt geven. Nu zijn er nog veel planten en stekjes nodig, maar het plan is om ze op een gegeven moment uit te delen.

Iedereen is welkom om van de buurtmoestuin iets prachtigs te maken!

Gewoon door lekker te tuinieren, vogelkastjes te maken of misschien wil je wel een eigen moestuinbak? Of samen met je buren, of met schoolkinderen? Neem voor meer informatie contact op met tuinouder Anouk.