UF035 is een informele (vrijwilligers)organisatie. Het bestaat uit een bestuur, een Raad van Advies, een kernteam en twee moestuincoaches. 

Het kernteam

Het kernteam zorgt ervoor dat alles achter de schermen bij UF035 goed is geregeld. Concreet: zorgen voor financiële aanvragen, leggen van externe contacten, opzetten nieuwe moestuinen, ondersteunen bij organiseren van grote evenementen; NLDoet, een Voorjaars- Oogst- en Winterfeest. Ook verzorgt dit team de communicatie met nieuwsbrieven, website, social media enz.

 

Rigo Stegeman

Rigo Stegeman

Algemene coördinatie

Rigo Stegeman: Ik vind UF035 fantastisch omdat het op simpele maar zeer doeltreffende wijze groen, gezondheid, educatie en heel veel verschillende mensen bij elkaar brengt.  Mijn eigen doel is om bij te dragen aan een harmonieuzere wereld, door het inzetten en overdragen van mijn kennis, ervaringen en creativiteit en anderen hiermee te inspireren. Mijn kracht is om die werelden op zinvolle en creatieve wijze aan elkaar te verbinden met méérwaarde voor alle betrokkenen. Dat is ook wat ik bij UF035 graag doe.

 

 

Elfie Bakker

Elfie Bakker

Schoolmoestuincoach

Tuinieren leer je vooral door het te doen. Als kind speelde ik graag in de tuin van opa. Op mijn twintigste begon ik met mijn eerste eigen tuin, en dat ging echt niet altijd goed. Toch is mijn liefde voor tuinieren altijd gebleven. Dát is dan ook wat ik het liefst wil laten ervaren; hoe fijn het is in de tuin en hoeveel je daar kunt leren.

Ik heb gewerkt als plantenverkoper, deed een opleiding tuinontwerpen en een opleiding tot ecologisch moestuindocent. Ik geef les in verschillende schooltuinen en verzorg  groene workshops. Bij mij kan je terecht met alle vragen omtrent tuinieren.

Marike Boersma

Marike Boersma

Communicatie & Organisatie

Hilversum groener, gezonder en gezelliger maken is een doel waar ik mij helemaal in kan vinden. Wat ik zo mooi vind aan Urban Farming 035 is dat het allemaal zo zichtbaar en tastbaar is wat er gebeurt. Een kaal stuk grond met elkaar omtoveren tot een moestuin waar de hele buurt voordeel van heeft, dat is echt bijzonder. 

Ik ben er om jullie te ondersteunen bij de communicatie, het werven van nieuwe vrijwilligers en algemene ondersteuning bij de organisatie van evenementen. Je kunt mij bereiken via: info@urbanfarming035.nl of 06-39762657

Monique van Bussel

Monique van Bussel

Schoolmoestuincoach

Lekker buiten zijn, de wind door mijn haren voelen wapperen, de seizoenen ruiken, de eerste worteltjes proeven en de prachtige kleuren van de natuur zien. Wat is er nou gezonder en mooier dan verse groenten, geurende kruiden en kleurige bloemen? Ik leer je graag wat de natuur voor jou kan betekenen. Maar vooral zelf doen en beleven.

Ik ben opgeleid als creatief – speltherapeute en wellnesscoach met specialisatie natuurvoeding en heb veel ervaring met en in de tuin. Ik ben goed in organisatie, vindingrijkheid, zintuigen, symbolen, educatie en spel.

Het Bestuur

 

Hanneke Jansen

Hanneke Jansen

Bestuur voorzitter

Nu ik al 25 jaar in het prachtige Hilversum woon en werk wil ik graag wat terug doen voor het dorp. Ongekend hoeveel moois er kan ontstaan als we de koppen bij elkaar steken. Urban Farming 035 is daar een schitterend voorbeeld van en daar draag ik graag aan bij.
Stef Beemsterboer

Stef Beemsterboer

Bestuur penningmeester

Thalita van den Hoek

Thalita van den Hoek

Bestuur algemeen lid

Voor mij staan moestuinen in de stad symbool voor de duurzame samenleving. Door voedsel te eten wat dichtbij groeit, hoeven minder vrachtwagens met voedsel uit verre oorden te rijden. Dat scheelt CO2. Uiteraard is het ook erg gezond om voedsel uit eigen tuin te eten. En bovendien zorgen gezamenlijke stadstuinen voor verbinding tussen mensen samen tuinieren en bezig zijn met voedsel. Om deze redenen zet ik mij graag in om Hilversum meer ‘eetbaar’ te maken via Urban Farming 035.

Raad van Advies

 

Debbie Mulder

Debbie Mulder

raad van advies

Joost Bennekers

Joost Bennekers

Raad van advies

Duurzaamheid betekent voor mij dat we bij alle beslissingen die we nemen rekening houden met de toekomst. Leven in balans met de aarde en zorgen voor gezonde lucht, vruchtbare grond, schoon water, maar ook voor eerlijke kansen. De missie van Urban Farming 035 sluit hier wat mij betreft goed op aan en ik denk graag mee hoe we ook op ‘tuinniveau’ Hilversum groener, gezonder en gezelliger kunnen maken.

Willem Gockel

Raad van advies