De facebookgroep "Wormenhotels in Hilversum" en Urban Farming 035 houden in februari/maart/april een actie om wormenhotels in Hilversum te stimuleren. Met een wormenhotel kun je van jouw GFT-afval hele vruchtbare bodemverbeteraar maken. Goed voor het milieu en jouw tuin! Met de aanschaf van zowel een eigen wormenhotel als een wormenhotel samen met buren bij balkonton.nl draag je bij aan het initiatief 'wormenhotels voor Hilversum.' Voor de ontwikkeling van een echt Hilversums duurzaam design hotel in de straten van Hilversum.

Je kunt een klein hotel aanschaffen voor in jouw tuintje, maar je kunt ook buurtbewoners verzamelen om samen een hele grote te kopen. Zoals dit model Supercomb 650, geschikt voor gebruik door 5 gezinnen. Deze kan zonder vergunning aanvraag bij de gemeente op prive terrein geplaatst worden.

 

Supercomb 650

Groot wormenhotel voor samen met 4 andere huishoudens

Groot wormenhotel voor de buurt
Groot wormenhotel voor de buurt

Steun jij ook onze actie?

Wij houden deze actie samen met Ireen Laarakker van balkonton.nl dat allerlei soorten en maten wormenhotels levert. 20% van jouw aankoopbedrag wordt gedoneerd aan de actie "wormenhotels voor Hilversum." Wij bouwen met dat geld een groot Hilversums duurzaam design wormenhotel. Ook bij aanschaf van (zelfbewaterende)  plantenbakken van balkonton.nl voor Hilversum kun je bijdragen aan de ontwikkeling van een groot duurzaam  Hilversums wormenhotel!

Koop dan via deze link:

https://balkonton.nl/wormenhotels-voor-hilversum/

Ook bij aanschaf van (zelfbewaterende)  plantenbakken van balkonton.nl voor Hilversum kun je bijdragen aan de ontwikkeling van een groot duurzaam  Hilversums wormenhotel!

https://balkonton.nl/product-categorie/plantenbakken-met-waterreservoir/

LET OP: vermeld bij jouw online aankoop in het opmerkingenveld: ''wormenhotels voor Hilversum''

Op de hoogte blijven?

Sluit je aan bij de facebookgroep "Wormenhotels voor Hilversum" om de ontwikkeling van een wormenhotelketen in Hilversum op de voet te kunnen volgen. En contact te maken met andere wormenhotelhouders, wormenhotel makers en initiatiefnemers.