Ons Team

UF035 is een informele (vrijwilligers)organisatie. Het bestaat uit een bestuur, een Raad van Advies en een kernteam

Het Kernteam

Het kernteam zorgt ervoor dat alles achter de schermen bij UF035 goed is geregeld. Concreet: zorgen voor financiële aanvragen, leggen van externe contacten, opzetten nieuwe moestuinen, ondersteunen bij organiseren van grote evenementen; NLDoet, een Voorjaars- Oogst- en Winterfeest. Ook verzorgt dit team de communicatie met nieuwsbrieven, website, social media enz.

Rigo.jpg

Rigo Stegeman

Ik vind UF035 fantastisch omdat het op simpele maar zeer doeltreffende wijze groen, gezondheid, educatie en heel veel verschillende mensen bij elkaar brengt.  Mijn eigen doel is om bij te dragen aan een harmonieuzere wereld, door het inzetten en overdragen van mijn kennis, ervaringen en creativiteit en anderen hiermee te inspireren. Mijn kracht is om die werelden op zinvolle en creatieve wijze aan elkaar te verbinden met méérwaarde voor alle betrokkenen. Dat is ook wat ik bij UF035 graag doe.

Marike op de fiets

Marike Boersma

Hilversum groener, gezonder en gezelliger maken is een doel waar ik mij helemaal in kan vinden. Wat ik zo mooi vind aan Urban Farming 035 is dat het allemaal zo zichtbaar en tastbaar is wat er gebeurt. Een kaal stuk grond met elkaar omtoveren tot een moestuin waar de hele buurt voordeel van heeft, dat is echt bijzonder.

ICT

Foto-Peter

Peter Hopman

Sinds 2018 ben ik als vrijwilliger werkzaam in de "groene sector". Mijn interesse voor vergroening en duurzaamheid is sindsdien alleen maar gegroeid en daarom ben ik bij Urban Farming gaan werken.

Ik ben van kinds af aan helemaal gek van alles wat met computers te maken heeft en op deze manier kan ik vergroening en ICT mooi met elkaar combineren.

Binnen Urban Farming ben ik werkzaam als webmaster, ICT troubleshooter en binnenkort als moderator van het nieuw op te zetten forum.

Het Bestuur

 

Niels van den Brom

Voorzitter

Mijn naam is Niels van den Brom, samen met mijn partner Suzanne en drie dochters (13, 11 en 4) woon ik aan de rand van het prachtige Hilversum. Als gezin zijn wij graag buiten. In onze tuin werken we veel in de moestuin, waar wij zoveel mogelijk van onze fruit en groenten te verbouwen. Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen leren waar voedsel vandaan komt en wat er nodig is om gezond voedsel te laten groeien. We proberen onze tuin volgens de principes van permacultuur in te richten, waarbij het achterste gedeelte over een aantal jaar moet zijn uitgegroeid tot een klein voedselbosje. Ik geniet er enorm van als we onze jongste dochter met een roze mond door de tuin zien rennen van net geplukte frambozen en aardbeien of onze oudste dochters op een verse wortel zien knagen terwijl ze de kippen een handje zaden geven.

Naast werken in de tuin zijn we elke week wel te vinden bij onze bijenkasten in de tuin. We hebben nu twee volken die helpen met de bestuiving en ons voorzien van heerlijke honing.

Als nieuwe voorzitter hoop ik de stichting verder te helpen met groeien naar meer tuinen, meer vrijwilligers en meer gezond voedsel voor Hilversum.