Ons Team

UF035 is een informele (vrijwilligers)organisatie. Het bestaat uit een bestuur, een Raad van Advies, een kernteam en twee moestuincoaches.

Het Kernteam

Het kernteam zorgt ervoor dat alles achter de schermen bij UF035 goed is geregeld. Concreet: zorgen voor financiële aanvragen, leggen van externe contacten, opzetten nieuwe moestuinen, ondersteunen bij organiseren van grote evenementen; NLDoet, een Voorjaars- Oogst- en Winterfeest. Ook verzorgt dit team de communicatie met nieuwsbrieven, website, social media enz.

Rigo.jpg

Rigo Stegeman

Ik vind UF035 fantastisch omdat het op simpele maar zeer doeltreffende wijze groen, gezondheid, educatie en heel veel verschillende mensen bij elkaar brengt.  Mijn eigen doel is om bij te dragen aan een harmonieuzere wereld, door het inzetten en overdragen van mijn kennis, ervaringen en creativiteit en anderen hiermee te inspireren. Mijn kracht is om die werelden op zinvolle en creatieve wijze aan elkaar te verbinden met méérwaarde voor alle betrokkenen. Dat is ook wat ik bij UF035 graag doe.

Marike op de fiets

Marike Boersma

Hilversum groener, gezonder en gezelliger maken is een doel waar ik mij helemaal in kan vinden. Wat ik zo mooi vind aan Urban Farming 035 is dat het allemaal zo zichtbaar en tastbaar is wat er gebeurt. Een kaal stuk grond met elkaar omtoveren tot een moestuin waar de hele buurt voordeel van heeft, dat is echt bijzonder.

De MoestuinCoaches

Profielfoto Monique van Bussel

Monique van Bussel

Lekker buiten zijn, de wind door mijn haren voelen wapperen, de seizoenen ruiken, de eerste worteltjes proeven en de prachtige kleuren van de natuur zien. Wat is er nou gezonder en mooier dan verse groenten, geurende kruiden en kleurige bloemen? Ik leer je graag wat de natuur voor jou kan betekenen. Maar vooral zelf doen en beleven.

Ik ben opgeleid als creatief – speltherapeute en wellnesscoach met specialisatie natuurvoeding en heb veel ervaring met en in de tuin. Ik ben goed in organisatie, vindingrijkheid, zintuigen, symbolen, educatie en spel.
Je kan telefonisch contact met mij opnemen via 06-27206402 of stuur een mailtje naar moniquevanbussel@kpnmail.nl

ICT

Foto-Peter

Peter Hopman

Sinds 2018 ben ik als vrijwilliger werkzaam in de "groene sector". Mijn interesse voor vergroening en duurzaamheid is sindsdien alleen maar gegroeid en daarom ben ik bij Urban Farming gaan werken.

Ik ben van kinds af aan helemaal gek van alles wat met computers te maken heeft en op deze manier kan ik vergroening en ICT mooi met elkaar combineren.

Binnen Urban Farming ben ik werkzaam als webmaster, ICT troubleshooter en binnenkort als moderator van het nieuw op te zetten forum.

Het Bestuur

IMG_6011Cropped

Sasha Leblanc

Voorzitter

Sinds enkele jaren ben ik mij er steeds meer bewust van hoe belangrijk natuurlijke voeding is voor onze gezondheid, mens en natuur zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden, ook al beseffen we dat niet altijd voldoende. Ik vind Urban Farming 035 een erg mooi initiatief om met elkaar te zorgen voor meer natuur, meer groen in Hilversum, meer verbinding met elkaar en natuur, daar draag ik graag aan bij. Ook ben ik altijd nieuwsgierig om meer te weten te komen over wat mens en natuur elkaar kunnen bieden.

Maarten Kroese2

Maarten Kroese

Penningmeester

Urban Farming 035 brengt natuur en duurzaamheid, de stad (of ons dorp...) en de bewoners bij elkaar. Samen zaaien en oogsten! Gezonde voeding en educatie, goed gebruik maken van de openbare ruimte... Wat een geweldige zaken komen door UF035 samen. Daar zet ik me graag voor in en ik hoop met mijn financiële kennis van toegevoegde waarde te zijn. En ondertussen wil ik graag meer leren over het aanleggen en onderhouden van een eigen moestuintje!

 

Thalita (1)

Thalita van den Hoek

Algemeen lid

Voor mij staan moestuinen in de stad symbool voor de duurzame samenleving. Door voedsel te eten wat dichtbij groeit, hoeven minder vrachtwagens met voedsel uit verre oorden te rijden. Dat scheelt CO2. Uiteraard is het ook erg gezond om voedsel uit eigen tuin te eten. En bovendien zorgen gezamenlijke stadstuinen voor verbinding tussen mensen samen tuinieren en bezig zijn met voedsel. Om deze redenen zet ik mij graag in om Hilversum meer ‘eetbaar’ te maken via Urban Farming 035.

Groene Raad

Missing_avatar

Debbie Mulder

Joost aug 2018

Joost Bennekers

‘Duurzaamheid betekent voor mij dat we bij alle beslissingen die we nemen rekening houden met de toekomst. Leven in balans met de aarde en zorgen voor gezonde lucht, vruchtbare grond, schoon water, maar ook voor eerlijke kansen. De missie van Urban Farming 035 sluit hier wat mij betreft goed op aan en ik denk graag mee hoe we ook op ‘tuinniveau’ Hilversum groener, gezonder en gezelliger kunnen maken.’

Op www.123duurzaam.nl kun je meer lezen over het werk van Joost.

Missing_avatar

Willem Gockel