Skip Valley

Skip Valley 1
Skip Valley 5
Tuinouder John Skip Valley

Tuinouder John

06-24208640

j.m.k.de.jong@tele2.nl

Actueel:

Buurtmoestuin Skip Valley zoekt een vrijwilliger met een auto met trekhaak, om maandelijks pallets op te halen bij een bouwmarkt.

Voor meer informatie neem contact op met Tuinouder John, of via info@urbanfarming035.nl.


Skip Valley is een ruime buurttuin gelegen aan de Diependaalselaan, tussen de twee rotondes richting Loosdrecht en Kerkelanden in.

De tuinders van Skip maken van deze ruime buurttuin echt een groen paradijsje. Als je een kijkje komt nemen dan kom je binnen via de rozenboog; aan weerskanten zijn klimrozen geplant. Die zullen in 2021 echt gaan klimmen. Een stukje verder staat de picknicktafel, waarover een pergola is gebouwd, waar twee soorten druiven over zullen groeien. Er komen nog veel meer bloeiende planten (ook voor de bijen). Het veld voor het lange hek zal aan de straatkant vol gezet worden met rozenbottelstruiken.
De tuinders nodigen (oudere) buurtbewoners graag uit op de tuin. Kom gerust langs om even te zitten en te genieten van de sfeer. Er is water op de tuin dus met een campinggasstelletje is een kopje thee of koffie zo gezet. En Skip heeft een eigen imker die in de loop van het jaar heerlijke honing heeft.
Wil je ook meehelpen om van deze plek het mooiste groene plekje van Hilversum te maken? Of wil je misschien jouw eigen moestuinbak? Kan allemaal. Neem contact op met tuinouder John.