Eerste starters workshop in de Riebeecktuin

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” _builder_version=”3.0.51″ src=”https://www.urbanfarming035.nl/wp-content/uploads/2017/06/P5175071-Custom.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Wat doen moestuiniers met toiletrolletjes? De deelnemers aan de eerste starters moestuinworkshop, woensdagavond 17 mei in de Riebeecktuin, weten het al. De deelnemers kregen van alles te horen over grondverbetering, de zaaikalender en planning, en kregen veel handige tips. Sommige deelnemers waren zo al ‘groen’ bezig, dat ze zelfs alleen nog maar groene punaises gebruikten voor de indeling van de moestuinbak.
Wil jij ook weten waarom houten lepels zo handig zijn? Of zien hoe de liefdesboon groeit? Schrijf je dan in voor een van de komende moestuinworkshops!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Plaats een reactie