Verbindingstuin Gooiers Erf bestaat één jaar.

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://www.urbanfarming035.nl/wp-content/uploads/2016/11/Onthulling-bord-2.jpg” _builder_version=”3.0.51″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.51″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

De Verbindingstuin Gooiers Erf in het Hilversumse Riebeeckkwartier bestaat precies een jaar. De Verbindingstuin is ingericht als een ontmoetingsplek voor de buurt. Buurtbewoners kunnen er zelf moestuinieren, bloemen verzorgen of deel te nemen aan de activiteiten die door het jaar worden georganiseerd. Het is ook een heerlijke plek om bijvoorbeeld een kopje thee te drinken op een bankje.

De tuin opende op 8 juni 2016 en is een idee van Philadelphia, Inovum en Urban Farming 035. Het project wordt financieel gesteund door het Oranje Fonds.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]