Gooische Wortels

Gooische Wortels 2016

‘Groen, Gezond & Gezellig’

Zondag 22 mei 2016 op landgoed de Rading in Hilversum

Gooische Wortels Festival
Gooische Wortels is een festival voor jong & oud in Hilversum. Een groen, gezond en gezellig event op het prachtige landgoed de Rading. Het festival bestaat uit kraampjes met lokaal en gezond eten en drinken, mooie lifestyle producten, informatie over moestuinieren, diverse workshops en gezellige muziek. Met veel activiteiten voor kinderen en ouders is dit het perfecte evenement voor een dagje uit met de hele familie. Altijd al willen leren hoe je een eigen moestuintje kan starten, hoe je lekker kan koken met restjes voedsel, verf maakt van groente of een bloemenzaadbom maakt? Kom dan zeker langs op zondag 22 mei!

Nieuwe locatie
Vorig jaar werd het event kleinschalig georganiseerd in een kleine zaal maar het was al meteen een  succes, de reacties waren positief en er kwamen ruim 400 deelnemers op af.  Dit jaar verhuist het evenement naar een prachtige buitenlocatie van landgoed de Rading en is er ruimte voor meer kraampjes en activiteiten. Landgoed de Rading biedt een zelfoogsttuin, een winkel vol met leuke producten en een gezellig tuinrestaurant. Er wordt dit jaar geen entree gevraagd, wat de drempel laag houd, we verwachten daarom het dubbel aantal deelnemers. Naast de kraampjes kan men mee te doen aan allerlei activiteiten en workshops, hier vragen we  eenmalig € 7,- voor.  In 2015 deden Dille & Kamille, Het Groene Warenhuis, Prince Pie, Blue Delicatessen en Greenpeace en vele anderen mee en dit jaar zullen we nog veel meer bedrijven benaderen om deel te nemen.

Organisatie
Het initiatief komt vanuit Urban Farming 035, de overkoepelende organisatie voor buurtmoestuinen in Hilversum, waar buurtbewoners zelf hun groente, fruit en kruiden kunnen verbouwen. De organisatie is in handen van Urban Farming 035, Landgoed de Rading, Groenenzorg, de Tomin groep, Let’s en Good2Connect.

Meedoen als standhouder
Wilt u een eigen marktkraam op Gooische Wortels, dan kunt u zich hier opgeven. De kosten zijn € 45,- (ex BTW) per marktkraam (200cm x 80cm). Het aantal kraampjes is beperkt, dus wees er op tijd bij, opgeven kan t/m 22 april.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met Rigo Stegeman, info@good2connect.nl of telefonisch per 06-24530091

 

Plaats een reactie