Zomervervolg moestuin workshops

Je staat te koken en opeens bedenk je je dat je vergeten bent om sla te kopen. En oh wacht, ook de worteltjes zijn niet in je boodschappenmandje beland! Gelukkig bedenk je je voordat de paniek toeslaat dat je dit jaar een moestuin hebt aangelegd en loop je naar buiten om de nodige groenten vers uit de grond te plukken. Ach, als je er toch bent, neem je meteen wat kruiden mee om het gerecht wat op smaak te brengen.

bron foto: http://www.vbowonenenzo.nl/
bron foto: http://www.vbowonenenzo.nl/

Dat klinkt toch heerlijk? Om te laten zien en ervaren dat het niet moeilijk is om een moestuin te beginnen, bieden de Gezondheidsstudio van Tergooi en Urban Farming 035 een gratis cursus aan in vier van de negen buurtmoestuinen die Hilversum rijk is. Naast een leerzame en gezonde ervaring, ontmoet je meer mensen uit jouw wijk en dat maakt het ook nog eens heel gezellig!

Volwassenen kunnen de cursus in de avond volgen, kinderen in de namiddag. In een aantal lessen wordt de basis van moestuinieren bijgebracht. Samen wordt er gezaaid, worden de planten verzorgd, en uiteindelijk geoogst.

Wil je deze zomer ook meedoen? Lees meer en meld je aan op https://www.urbanfarming035.nl/moestuin-cursus/

 

Plaats een reactie