Inspiratie en structuur

Wat een opkomst bij de BORREL bij de BAK! Alle stoelen, krukken en banken waren bezet, kaarsjes en koekjes te over. Vertrouwde en nieuwe gezichten en een hoop interessante plannen.

 

meeting uf

 

 

Een kleine greep uit de meegebrachte ideeën: melkpakken als plantenbakken aan de hekken hangen, UF-bakken op ongebruikte parkeerplekken, lezingen en workshops in de kas, of interessante documentaires afspelen…

 

Plannen genoeg, en de structuur begint ook langzaam te concrete vormen aan te nemen. Nuttig, want het wordt hoog tijd dat al die inspirerende plannen van de grond komen. We pakken het serieus aan: we worden een echte stichting. Welke rollen daar precies in te vervullen zijn, daar gaan we nog eens over zitten.

 

Green cards

Een goed idee om elkaar(s expertise) beter te kunnen vinden werd geopperd: paspoortjes maken met daarop ieders interesses, kennis en kunde neer te zetten. Wil je een bak in elkaar zetten maar ben je helemaal niet handig? Of heb je geen idee welke plantjes je in welk seizoen in je bak zet? Wil je meer weten over permacultuur? Via zo’n systeem heb je binnen no time de juiste persoon aan de lijn die jou verder kan helpen.

 

Dat smaakt naar meer

Urban Farming 035 blijft groeien en we zoeken altijd meer enthousiastelingen die ‘iets’ willen doen. Het kan echt alles zijn, neem gewoon een keer contact op via mail, facebook, telefoon of kom langs bij de volgende BORREL bij de BAK. Iedere eerste woensdag van de maand (dus zet 4 december maar vast in je agenda!)

 

Plaats een reactie